CHILL OUT SPACE Initial concept plan and site section for an over looked and underused back garden with access form a rear driveway.

Before and after shots to show the garden transformation.

CHILL OUT SPACE Initial concept plan and site section for an over looked and underused back garden with access form a rear driveway.

LARGE FAMILY BACK GARDEN Initial sketch scheme to transform an unused back garden into a family / entertaining space.

Finalised layout maximising the use of the large paved areas and garden.

Lighting was also added to illuminate the house for parties.

LARGE FAMILY BACK GARDEN Initial sketch scheme to transform an unused back garden into a family / entertaining space.

WOW FACTOR GARDEN The brief for this countryside property was to give the frontage a stately home feel that it deserved, including a 360 degree driveway, bespoke water feature and private seating area to view the Yorkshire moors.

The finalised plan along with an additional scheme for the adjacent guest accommodation.

Finished building works

WOW FACTOR GARDEN The brief for this countryside property was to give the frontage a stately home feel that it deserved, including a 360 degree driveway, bespoke water feature and private seating area to view the Yorkshire moors.

RURAL LANDSCAPE The challenge for this project was to create a landscape to reflect the style of the newly built houses in a conservation area. The additional challenge was to also incorporate a large stable block, paddock area and 10 bespoke 10 car garage.

Landscape concept including the paddock areas, outdoor kitchen and stable block.

Bespoke 10 car garage was also designed to be in keeping with the adjacent stables.

RURAL LANDSCAPE The challenge for this project was to create a landscape to reflect the style of the newly built houses in a conservation area. The additional challenge was to also incorporate a large stable block, paddock area and 10 bespoke 10 car garage.

SUBURBAN RETREAT The brief for this project was to develop a scheme for a semi completed back garden making use of a proposed internal swimming pool and to include a sunken seating / party area making the use of existing large trees to give shade and extra privacy.

Final scheme incorporating all areas and giving privacy in an overlooked garden and making the most of the sunset in a suburb of Manchester.

SUBURBAN RETREAT The brief for this project was to develop a scheme for a semi completed back garden making use of a proposed internal swimming pool and to include a sunken seating / party area making the use of existing large trees to give shade and extra privacy.

CONCEPT DESIGNS A well established Property Developer had planning permission for a large scale 6 bedroom house that had a problematic sloping site and needed a scheme to help sell the property before marketing it. A concept scheme was designed to maximise the slope including steps, a walkway way and link bridge from the house. There were also various areas to relax and entertain including a sunken hot tub.

Landscaped areas to the front of the house was used to soften the parking area.

Lighting to the front of the house was used to showcase the house and act as a security measure.

CONCEPT DESIGNS A well established Property Developer had planning permission for a large scale 6 bedroom house that had a problematic sloping site and needed a scheme to help sell the property before marketing it. A concept scheme was designed to maximise the slope including steps, a walkway way and link bridge from the house. There were also various areas to relax and entertain including a sunken hot tub.

CONCEPT DESIGNS An existing astro turfed covered space re-designed for family and entertaining.

Aerial shot showing the LED lit paving feature link the lawn to the paved area.

Mood images to sell the scheme.

CONCEPT DESIGNS An existing astro turfed covered space re-designed for family and entertaining.